Spookstoel?

Gisteren had ik even een vreemde ervaring, ik ging even in de stoel zitten waarin ik eigenlijk zelden zit, meestal zit ik op de bank, in die stoel zat mijn man wel regelmatig, maar ook hij zat vaker op de bank.

Behalve afstoffen en in leervet zetten doe ik weinig met de stoel, het is een fijne zitplaats, maar ik heb zo mijn vaste gewoontes. Wegdoen hoeft ook niet, want als er veel visite is heb ik extra zitplaatsen nodig. Kortom ik zat gister dus wel even in de stoel toen iemand mij belde. Toen ik even wat achteruit leunde klapte opeens het bovenste deel van de rugleuning in mijn nek.Dus al bellend voelde ik even achter me en de boel was weer normaal. Toch weer wat vooruit geleund verder gegaan. Na even leunde ik weer achteruit en weer klapte de achterkant in mijn nek. Nu mijn telefoongesprek was afgelopen en dus liep ik naar de lader om het toestel weer neer te zetten. Toch maar even controleren of er soms iets was losgeschoten bij de rugleuning.  Maar toen kwam de aap uit de mouw, ik zag twee stoute oogjes naar me kijken. Het bleek dat Molly in de kast achter de stoel was gesprongen (wat niet mag en ze ook nooit doet) en iedere keer als ik achteruit leunde had ze tegen de achterkant van de stoel gemept. Een wit/zwart spookje dus en geen kapotte of spookstoel .

Reacties

gerdaYD op 02-09-2017 10:02

Goede morgen Haba en een heel fijn weekend gewenst.

Hihi, je liet je dus beetnemen door je Molly, het was inderdaad geen spookstoel maar een stoute poes!

Yova op 02-09-2017 12:16

Goedemiddag Haba,

Ik moest wel lachen om Molly die het steeds doet. Dan lijkt het zeker spookstoel. Foei Molly... Ach is een lieverd je poes. Geef maar knuffel van mij.

Fijne middag gewenst.

Geniet maar van.

Floor op 02-09-2017 18:12

😱😊😊😊😊😊😊😊😊 die Molly dat was ff schrikken

Dacht eerst na bijna weggooien je achter kwam wat de rugleuning meer kon, 🤔😱😊😊😊

די מריו op 02-09-2017 21:03

Die had jou dus mooi even tuk. Wat zal de kleine spook er een lol in hebben gehad. 

Love As always

Di mario 

Sjoerd op 02-09-2017 22:13

Haha, inderdaad, katten zijn net spoken. Wij hebben hier ook ene van de drie, Kaatje,  die voor spook speelt, ligt in de stoel als ik naar beneden loop en als ik daar aankom zit madam me op te wachten. Als ik weer boven boven kom ligt ze uiteraard op mijn stoel.

Clemens op 03-09-2017 02:03

Met zo'n dier in huis is het leven altijd vol verrassingen hè? 

Marjolijn op 03-09-2017 07:14

Haha, ze zag haar kans even schoon...!

Lekker even spoken.

Fijne zondag Haba.

John op 03-09-2017 08:46

Een spookstoel had ook niet echt gekund. Zelfs niet als je er in geloofd, want spoken bestaan nu eenmaal niet. EN zie maar, er was een logische verklaring voor. Een deugnietje die de boel op stelten zette :) 

Floor op 03-09-2017 08:50

Goedemorgen Haba half 9 en werd wakker dus staat voor me sterk bak kiffie

Ga de was doen en verder weet ik niet hihihi

Fijne. E 🌞zondag 👍🙋

gerdaYD op 03-09-2017 08:56

Goede zondagmorgen Haba en ik hoop dat je er volop van kan genieten. Misschien met een bezoekje aan of van je kinderen? 

florence op 03-09-2017 09:14

oooooooooooooooood geen Haba ook uitslapen of vergeten op zenden te drukken hahahhahaha

klaproos op 03-09-2017 12:48

:-) je  zou  zo  wel in  spoken gaan geloven  bijna haba:-)

wat een  ondeugend katje is het  toch:-)

lekker speels hé,  hou ik wel van :-)

fijne zondag  haba

mizzD op 03-09-2017 16:58

Hahaha.. zo sta je soms voor onverwachte verrassingen.. maar gelukkig was er wel een verklaring voor, anders zou je misschien toch wel de rillingen hebben gehad hè. :-)

Op jouw reactie bij mij: tuurlijk moet álle kanker de wereld uit.. liever vandaag nog dan morgen. Dat het roze lintje zoveel aandacht krijgt, komt misschien wel omdat borstkanker nu eenmaal één van de meest voorkomende kankersoorten is. Maar ik denk aan de andere kant ook, dat élk wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker wellicht ook z'n vruchten af kan werpen voor al die andere. Ben zelf al járen donateur van KIKA, vind kinderkanker eigenlijk wel het allerergste dat er bestaat. Maar de Dam tot Damtocht sponsort dus voornamelijk Pink Ribbon.. en mijn familie gaat dus voor m'n nichtje voor dát goede doel wandelen.. en ik wil hén dus weer steunen.

Groetjesss!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl