Sterk

Daarnet moest ik de kliko aan de straat zetten en ik zag dat mijn narcisjes zich helemaal hadden hersteld. Tijdens de vorst lagen ze allemaal plat op de grond en ik dacht al dat ze de geest hadden gegeven. Maar die bloempjes zijn kennelijk sterker dan ik dacht en ze staan allemaal weer fier overeind.

Ook de ribes vertoont alweer een roze kleur door de trosjes bloemen die voorzichtig tevoorschijn komen.  Maar de foto ervan is aardig onscherp dus die heb ik weggegooid.

Zelf ben ik goed opgeknapt, maar nog niet zo, dat ik al ga zwemmen vandaag, daar wacht ik nog even mee tot vrijdag. Ik wens jullie allemaal een goed begin van de week.

Reacties

Ferry & Jacqueline op 12-03-2018 09:29

Gelukkig is je narcissen helemaal goed gekomen. Bij ons waren toen ook plat. Toch opgekomen. Maar paar dagen gelden toch dood gegaan. In de grond komen gewoon weer op. Mooie foto. Onscherp? Ik vind het niet Haba. Fijne week gewenst.

Sjoerd op 12-03-2018 12:03

De natuur laat zich niet stoppen door een beetje tegenslag. Ik wens je een fijne week toe.

Marjolijn op 12-03-2018 16:37

Fijn dat je weer opgeknapt bent...!!

Hopelijk overleven de blommekes de komende vorstaanval ook weer, het weekend gaat het opnieuw vriezen zeggen de weerprofeten.

Fijne avond.

די מריו op 12-03-2018 20:45

Duurt lang he... bij een hoop mensen zo. Hopelijk gaat het snel beter met je. De blompjes komen er wel bovenop. De natuur is sterker. 

Love As Always

Di Mario 

klaproos op 12-03-2018 21:03

mooi Haba,  een  feestje,  de natuur  krijg je er zomaar niet  onder  gelukkig  maar

mizzD op 12-03-2018 23:04

Heb er ook in de tuin.. en ja, die zijn ook weer helemaal overeind gekomen. Maar ik had dat wel gedacht eerlijk gezegd.. die bolbloemen kunnen wel tegen wat vorst.

Groetjesss!

Wolf op 13-03-2018 00:48

Ja, niet alles heeft de vorst overleefd, maar de bolletjes laten zich overal zien, het woridt toch nog een blije lente!

Maak jezelf nog een mooie grog, dat je er weer helemaal tegen kunt

Florence op 13-03-2018 06:29

Goedemorgen Haba dat doet ons goed dat voorjaar in de tuinen verschijnen en perkjes

Helaas heb ik vernomen dat gauw weer de winter terug komt zoiets van maart roert zijn staart.En ach we hebben ook nog van April geeft ons nog weleens een witte hoed

Ik ben ook redelijk opgeknapt gelukkig gisterren had ik nog moeilijk op werk maar komt ook dat koelvriezer moest verwisselt worden enz omdat we moeten kijken of hij stuk is ja of de nee .Dus druk druk

Ik denk zo je niet naar de beestjes gaat maar volgende week weer???Fijne dinsdag

gerdaYD op 13-03-2018 10:51

Goede morgen Haba en een fijne week gewenst waarin je volledig kan herstellen,  blijf je goed verzorgen hoor!

Mooie foto maakte je van je narcissen die zich blijkbaar volledig van de vrieskou hebben weten te herstellen. Jammer genoeg komt er dit weekend alweer een winterprik, hopelijk zullen ze dat ook kunnen overwinnen!

Mirjam Kakelbont op 17-03-2018 21:26

Bij ons stonden de helleborus helemaal plat. Overdag trekken die gelukkig weer bij om de volgende nacht weer op de grond te liggen. Die zullen de kou ook wel beu zijn...Goed dat je wacht met zwemmen. Als je ineens te veel activiteiten doet, is het eerder roofbouw op je lichaam dan dat je aan je conditie werkt. Het komt vanzelf weer! LIeve groet

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl